17 iul. 2009

Puţin câte puţin...

Nimeni nu ţi-a cerut să te schimbi peste noapte, de fapt nimeni nici măcar nu ţi-a zis ca trebuie să te schimbi...poate doar să evoluezi...

Eşti stăpânul tău, pictorul portretului tău, cel mai bun prieten şi cel mai mare duşman...eşti tot ce vrei, trebuie doar să crezi. Mă acuzi...mă uraşti pentru ca sunt. Dar în timp mă vei iubi pentru că vei fii.

Încearcă să nu mai trăieşti în trecut...ştiu că a însemnat mult pentru tine dar a fost. Acum trecutul s-a schimbat. Nu pot exista două lucruri la fel, unul va fi doar copia imperfectă a celuilalt întru cât îi lipseşte acel ceva. Gata! E timpul pentru viitor, dar mai ales pentru prezent. Ceea ce urmează e mult mai frumos decât ce a fost, dar are nevoie de o şansă...Trebuie să crezi.

Doar puţin câte puţin...ca să nu ratezi nimic...

3 comentarii:

  1. da, te voi iubi in timp? iubirea este o chestie de autosugestie? ori ma vei face sa te? cum ai sa reusesti? spune-mi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt. anonim:
    Acest text este dedicat tuturor celor ce nu au încredere în ei. Celor ce au greşit şi nu vor să recunoască. Celor ce se tem să înfrunte viitorul şi prezentul şi se resemnează cu amintirea trecutului, amintire în care trăiesc zi de zi. Nu putem de fiecare dată când ne este greu să ne consolăm cu trecutul. Nimeni nu neagă importanţa sa, eu una chiar păstrez la loc de cinste toate amintirile, frumoase sau nu, dar care au lăsat o urmă adâncă în viaţa mea. Când am zis că "Mă acuzi...mă uraşti pentru ca sunt." mă referam la faptul că tu de fapt urăşti ceea ce eşti dar nu realizezi asta, eu sunt doar o umbră ce te urmăreşte şi încearcă să te ajute să treci peste. Urăşti că eu am reuşit să trec peste tot. "Dar în timp mă vei iubi pentru că vei fii." Timpul le va rezolva pe toate şi tu singur vei înţelege importanţa vieţii şi poate vei ajunge să apreciezi mai mult prezentul, trecutul fiind doar trecut. Te vei iubi, şi în consecinţă mă vei iubi şi pe mine şi pe toţi cei din jurul tău. La asta ma refeream cand vorbeam de iubire aici. Totul ţine de tine şi de deciziile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar daca trecutul te macina?Daca nu poti trece?Daca esti slab si esti prins in jocul?Daca nu poti uita?

    RăspundețiȘtergere